keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kuulumisia alkaneesta syyskaudesta :)

Syyskausi on jo hyvässä vauhdissa ja ensimmäiset kilpailutkin lähestyvät kovaa vauhtia.
Kokoonpanomme on muuttunut hieman viime keväästä Elinan siirryttyä tanssin kilpajoukkueeseen sekä Marian ja Mimosan palattua Ineziaan. Kuvasta puuttuu valitettavasti Sanni.


Myös valmennustiimimme on muuttunut. Nathalien siirryttyä muihin töihin balettia meille opettaa Hanna Korjus. Fysiikkavalmennuksesta puolestaan vastaa liiton leireiltäkin monille tuttu Sergio Navadijo. Vastuuvalmentajina toimivat tuttuun tapaan Essi sekä Jenna.

Harjoittelemme tällä kaudella neljä kertaa viikossa yhteensä 8,5 tuntia sekä leireilemme kotisalilla tai opistolla kerran kuukaudessa. Kilpailukautemme starttaa 26.10. Turun Cailap kilpacupissa.

Yksi syksyn kohokohdistamme oli valtakunnalliseen kilpasarjan rinkiin pääseminen ja ensimmäinen rinkileiri syyskuun lopussa. Leiri painottui fyysiseen valmennukseen, mutta sisälsi myös perustreenejä sekä tulevien kisojen kannalta hyödyllisen osa-treenin. Parhaiten mieliin taisi jäädä Reetan tunnilta vatsalihaksien tehotreeni "katkarapu". Kiitokset kaikille kouluttajille ja joukkueille! Tässä muutama kuva leiriltä:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti