tiistai 28. lokakuuta 2014

Kauden avauskisat!

Moikka!

Viime viikonloppuna 26.10. oli kauan odotetut kauden ekat kisat. Kisat pidettiin Turussa ja kyseessä oli Cailap Kilpacup. Kisoihin lähdettiin vajaalla kokoonpanolla, sillä kaksi tyttöä olivat loukkaantuneina, puuttuvista tytöistä huolimatta harkka- sekä kisasuoritukset menivät hyvin muutamista virheistä huolimatta. Vähän epäsiististä kisasuorituksesta saatiin tulokseksi kategoria C, joka oli valkkujen mielestä hyvä ekoiksi kisoiksi kun ohjelmaa ei ole pitkään valmiina tehny. Tällä kertaa kuvia oli aika paljon, joten kaikkia ei mitenkään saanut mahdutettua yhteen postaukseen. kuvista vastasi Mimosa :)


Herätys oli sunnuntaina todella aikaisin kun liikenteessä piti olla jo 5.30. Kisapaikalla piti olla klo 7.30. Kun kaikki oli paikalla, vietiin puvut ja harkkakassit pukkariin ja lähettiin lämppäämään harkkasuoritusta varten. Aikaa ei ollut paljon mutta sen verran ehdittiin lämpätä että harkka pystyttiin tekemään.
                                                  Rea tekemässä alkulämppää

                                                           Sonja ja Maria




 Noona, Ada ja Siiri

Harkan jälkeen oli vähän kiire aikataulu kun hiusten ja meikkien laitto piti tehdä tunnissa. Mutta hyvin ehdittiin. Hiusten ja meikkien laiton jälkeen olikin jo aika vetää puvut päälle ja mennä lämppäämään kisasuoritusta varten. Tällä kaudella pukuna toimii tummansininen haalaripuku.

                                            Heta tekemässä käsien kahdeksikkoja

                                                         Maria ja pikkuhypyt

                                            Noona lämmittämässä selkää aalloilla

                                                 Rea tekemässä jalanheittoja
                                                  
Sonjan taaksetaivutus   

Ja sitten oltiinkin jo menossa matolle...

                                                           alkuasento











Suorituksen jälkeen tehtiin korjaukset ja jäätiin odottamaan kategoriaa, joka oli siis C. Tulosta ei heti kuultu kun tauko alkoi melkein heti meidän suorituksen jälkeen. Tauko vietettiin joukkue- ja kaverikuvia ottaessa, joita tulikin aika paljon. Kuvien, korjausten ja tulosten jälkeen mentiin vaihtamaan puvut pois ja katsomaan kisoja. Kun kisoja oltiin katsottu jonkun aikaa niin mentiin hakemaan kamat pukkarista, jonka jälkeen lähdettiin kotiin päin. Kisoista jäi hyvä mieli mutta parannettavaa vielä on, joten kovaa treeniä luvassa kotisalilla.

Inezia nähdään seuraavan kerran Etelä-Suomen Aluekisoissa Helsingin kisahallilla 9.11. Siellä siis nähdään seuraavan kerran:)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti